Far, m̶o̶r̶ og børn er et orkester, som spiller musik for børn – men så sandelig også for voksne. Et yderst velspillende orkester og 3 dejlige forsangere, spiller og synger sange lige i øjenhøjde med børnene. Sange, der alle foregår i børnenes univers, og som samtidig spilles med stor overbevisning og med ægte kærlighed for den gode livemusik. Der er dansegaranti for både børn og voksne!

Den gennemgående historie drejer sig om en far (Anders Møller), der med sine 3 døtre og nogle gode venner tager rundt og spiller koncerter. Anders’ kone (Sara Gadborg) arbejder som stewardesse og hun er som sædvanlig aldrig hjemme. Undervejs i koncerten vil publikum få et indblik i diverse familieintriger og sjove røverhistorier – og alle tilhørerne vil helt sikkert kunne nikke genkendende til nogle situationer fra deres egen hverdag.

Koncerterne med Far, m̶o̶r̶ og børn, udspiller sig i historien om en far (Anders Møller), der med sine 3 døtre og nogle gode venner spiller koncerter. Anders’ kone i historien (Sara Gadborg) er stewardesse og hun er som sædvanlig aldrig hjemme. Igennem koncerten får publikum et indblik i familieintriger og sjove røverhistorier, og alle tilhørerne bliver underholdt på hver sin måde.

Tanken med koncerten er, at forældrene udover musikken, gerne må få et lille smil på læben …. eller en tø-hø, som man siger.

Far, m̶o̶r̶ og børn er ideelt til børnemusikfestivaller, byfester, skolekoncerter osv.

 

 

Medvirkende:

Anders Møller: Keyboards

Jesper Findshøj: Guitar

Nicolaj Fage-Lorentzen: Trommer

Rune Reffstrup: Bas

Frida Bang Møller: Sang

Maya Findshøj: Sang

Julie Findshøj: Sang

Sara Gadborg: Sang

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *