om
LYDHŌr

"

mette og anders møller

vi vil med musik gøre en forskel for de mennesker, der har brug for det …. og for dem, der endnu ikke har opdaget det.

Musikken er og har altid været en stor del af vores liv, både sammen og hver for sig. Vi har været så privilegerede at få lov at opleve, hvordan musikken positivt kan påvirke folk – store som små, syge som raske. Disse erfaringer har været motivationen til at gøre musikken til vores levevej.

Vi oplever gang på gang at vi gør en forskel med vores musik, fordi den er lavet i øjenhøjde.

vores forlag skriver

Anders og Mette Møller er ganske enkelt en fantastisk kombination. De laver børnesange på et højt niveau og forstår at engagere store grupper af elever med stort nærvær, intensitet, musikalitet og tænksomhed.

De har et stort netværk og er eminente til at komme ud over rampen. 

Mette Møller skriver virkelig gode tekster, der rammer børnene, i den højde, hvor de oplever verden. Der bliver ikke talt ned til dem, men udgangspunktet er derimod børnenes eget univers. Samtidig bliver der også taget emner op, der er store og afspejler livets store udfordringer på godt og ondt. Det er vigtigt, at vi som voksne ikke blot undgår disse emner, men tør tage dem op sammen med børnene. Sangene og musikken er her en fantastisk indgang til at åbne nogle af disse emner.    

Anders Møller skriver rigtige gode melodier og laver fede arrangementer, der følger teksterne med stor musikalitet. Anders har en evne til at engagere børnene til diverse kurser og stævner med en energi, følsomhed og et overskud, som er på absolut højeste niveau.

Vi kan i Musiklærerforeningens forlag, Dansk Sang, på det varmeste anbefale Anders og Mette Møller.

 

Med venlig hilsen

Lars Thor Larsen, Dansk Sang

vores værdier
kursisterne udtaler